Každý ČTVRTEK nový originální video recept pro radost Tento týden: Domácí čokoláda, kterou budete chtít snídat každý den ♥♥♥

Vítám vás na přirozené cestě k vitalitě a radosti ze života.

Jak zhubnout jednoduše a trvale

Toužíte zhubnout? Stále zkoušíte trendové diety a jste kulatější? Čím to asi je?

Dieta – toto „magické“ slovo denně úspěšně vytahuje lidem z kapes miliardy peněz, viďte? Ano. Kdysi jsem byla stejná, naivní úleťačka…

Celý článek
Kamut

DUBEN – játra

Duben je úžasný měsíc plný jarní energie. Příroda je již probuzená, rozmanití ptáci vesele švitoří, jaro probíhá v plné své síle. Vše se odehrává svižně, energicky a s lehkostí. Takto by to mělo probíhat i u lidí. Volba a realizace životních plánů, dlouhodobé plánování, sebevyjádření a vlastní tvořivost. Pokud je to jinak, může to být způsobeno oslabením jater.

Celý článek
Seriál - díl 1. - Pátrací balón

Improvizační vaření – Víc než se zdá (díl 1. – Pátrací balón)

Jak jsme vařili „Improvizační vaření“. Samo se to neudělá. Samo nic nevznikne. Nespoléhejte se na tohoto všudepřítomného „Japonce“. Samo za vás nic dělat nebude 🙂 Sundejte pokličku z hrnce, v němž se právě teď vaří dějiny a nahlédněte do kuchyně mistrů 😉

Celý článek
Jak měřit pH

Proč a jak si měřit pH organismu? Nač má pH těla vliv?

Klesne-li tělesné pH pod 6,4, deaktivují se enzymy a trávení nefunguje správně. To má zásadní vliv na náš metabolismus. Následně se vitamíny, minerály a potravinové doplňky nemohou účinně vstřebávat. Pokud tento pokles ihned řešíme, nastane opět rovnováha a tělo funguje, jak má. Pokud to člověk neřeší, tak tento stav přechází do chronické fáze.

Celý článek
Jedlá soda

Jak správně a bezpečně používat jedlou sodu?

Lidé si často nesprávným používáním jedlé sody nevědomky ubližují. Namísto aby prospěli svému žaludku, tak si ho poškozují a s ním i jícen. Možná  právě proto, že odborná ani laická veřejnost častokrát neví, jak jedlou sodu správně používat, si vysloužila rozpoluplné hodnocení a je v kuchyních neprávem opomíjená.

Celý článek
Naklíčený jetel Jolany Janišové

BŘEZEN – žlučník – jarní očista těla

Příroda se probouzí a s ní i naše tělíčka. Ptáci se radují, nádherně švitoří a vyzývají nás k aktivitě. Veškeré síly přidávají na síle a my to cítíme jako příliv tvůrčí energie. Vše se zrychluje a tento proces se může u slabších jedinců projevit jako bolesti hlavy a výkyvy nálad. Podle prastaré moudrosti pocházející z Indie a Číny máme nyní v oslabení žlučník.

Celý článek
Dýňová polévka Jolany Janišové - Oranžodva

Recept: „Oranžodva“ – dýňová polévka

Také už jste někde ochutnali dýňovou polévku, zatímco zbytek vaší rodiny ji odmítal? Vyzkoušejte tuhle a rozhodně budete mít víc strávníků, než šafránu 🙂

Celý článek
  • Improvizační vaření ❤
    Jolany Janišové

    Nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤❤❤
    Proč Improvizační vaření Jolany Janišové
  • Nejnovější příspěvky:
  • Jídla Světla - Kuchařka pro život 1 - Jolana Janišová
  • Kategorie:
  • Sladké placky – zásadité, chutné, výživné a energeticky bohaté sladké snídaně Jolany Janišové
    02 - kokosová sladká placka Jolany Janišové
  • Často hledané:
  • Líbí?

    Sdílejte stránku s přáteli.

    Každým nasdílením nebo nákupem produktů/služeb (knihy, stránky s mými originálními video recepty, kurzy zdravého vařeníporadenství), podporujete rozvoj Improvizačního vaření ❤ Děkuji
    Share on Facebook
    Facebook
    Tweet about this on Twitter
    Twitter
    Share on LinkedIn
    Linkedin
    Share on Reddit
    Reddit
    Digg this
    Digg
    Share on VK
    VK
    Share on Tumblr
    Tumblr
    Email this to someone
    email

    Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.
  • A už vám žádná novinka neuteče...

    Nebojte, nespamuji... Pravidla ochrany osobních údajů.