Jak správně a bezpečně používat jedlou sodu?

Pomohlo? Hodnoťte.

Lidé si často nesprávným používáním jedlé sody nevědomky ubližují. Namísto aby prospěli svému žaludku, tak si ho poškozují a s ním i jícen. Možná  právě proto, že odborná ani laická veřejnost častokrát neví, jak jedlou sodu správně používat, si vysloužila rozpoluplné hodnocení a je v kuchyních neprávem opomíjená.

Jak správně připravit jedlou sodu na pití?

Již řadu let si každé ráno dávám do velkého suchého hrnku jednu lžičku jedlé sody, zaliji ji trochou horké filtrované vody a nechám ji za míchání úplně rozpustit, vybublat. Pak roztok naředím studenou filtrovanou vodou, odstátou na kameni s květem života. Můj ranní hrnek s teplým roztokem jedlé sody má přes půl litru. Během patnácti minut ho nalačno vypiji.

Takto ráno ulevím svému tělu od nahromaděných toxických kyselin a zharmonizuji si vnitřní prostředí, které potom celý den podporuji zdravým stravováním a správným pitným režimem.

Pro začátek doporučuji půl lžičky tohoto teplého roztoku dvakrát denně. Vyzkoušejte a vnímejte reakce svého těla a přizpůsobte mu své ideální dávkování. Nezapomínejte také na správný pitný režim!

Proč jedlou sodu pít pravidelně?

Je nutné si udržovat ve svém těle acidobazickou rovnováhu, kdy souvztažnost kyselin a zásad musí být v poměru 1:4. Ideální pH krve je 7,4.

Jedlá soda pomáhá udržovat tělo zdravé a její vliv na zdraví je nedoceněn.

Varování: Nikdy si nesypejte jedlou sodu jako prášek do krku a nikdy ne na plný žaludek!

Takto by vám soda mohla reagovat/vypěnit na citlivé sliznici, kterou by mohla ošklivě poranit. Nebo by vám mohla poškodit žaludek, který potřebujete celý život. Milujte své tělo a hýčkejte ho ❤

Jedlá soda

Jídla Světla

Další informace o jedlé sodě

Více komplexních informací i na toto téma najdete v mé knize „Jídla Světla – Kuchařka pro život 1“.

Doporučuji vám také zajímavou knihu od Dr. Marka Sircuse „Jedlá soda – Unikátní přírodní léčba“, kterou můžete získat např. zde: https://www.alman.cz/

Jen je potřeba mít vždy, ty správné informace a selský rozum, viďte?

❤❤❤ vaše Jolana

Jolana Janišová
Jolana Janišová
Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím jídla bez lepku a bílých „jedů“. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. Učím se od mnoha odborníků z celého světa - a to včetně takových specialistů, kteří udržují kosmonauty za pomoci přírodních přípravků a vědou ověřených poznatků zdravé a ve skvělé kondici na orbitální stanici několik měsíců... Někteří z nich mi také přispěli do mé knihy „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1“.
Improvizační vaření (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Jak správně a bezpečně používat jedlou sodu?
Komentáře

Přidat komentář