Kdo jsem

Stala jsem se ženou, která po vážném onemocnění a následné operaci prozřela.

Pochopila jsem, že si za svůj život nesu odpovědnost jedině já sama!

Upřímně, bylo pro mě velmi těžké vyrovnat se s pocitem, že do stavu ve kterém jsem se tehdy nacházela, jsem se dostala sama vlastním přičiněním, nevědomím.

Toto uvědomění byl můj velký krok vpřed ke svobodnému a vědomému láskyplnému životu. Ale to byl jen začátek všeho, neboť má proměna trvá již přes 16 let, s minimálně tisíci změnami na všech úrovních.

Přijmout změnu a udělat ji, přijmout změnu a udělat ji a tak stále pořád dokola, dokolečka!!!

Žít tyto změny bylo pro mě ze začátku jedním velkým stresem, obrnila jsem se trpělivostí a vydržela jsem to.

Co jsem získala?

Dnes mám svůj vnitřní klid a mír, lásku a úctu k sobě, ke svému muži a všemu živému. Našla jsem svou přirozenost a jistotu v tom, co chci. Žiju s lehkostí Bytí.

Cítím se zdravě a plná síly s chutí dělat věci, které mě těší, baví a naplňují.

Dříve jsem jen věděla co nechci a vůbec mi nedošlo, jaké mám chybné zaměření! Během tohoto období, mi prošlo životem spoustu učitelů, mentorů, různých seminářů, technik a zajímavých knih. Děkuji za ně!!! Někteří tito lidé mi prošli životem jen krátce a z několika se stali mí přátelé.

Závěrem vám chci sdělit, že nikdy na nic nejsme sami, i když se někdy tak můžeme cítit.

Výživným a chutným jídlem můžete nastartovat svou změnu i vy!

S láskou, k vaší Jedinečnosti, Jolana

Jolana Janišová, životopis

Jolana Janišová, nar. 2. října 1968 v Opavě. Česká publicistka, autorka funkčního komplexního systému vlivu stravy na zdraví a odborník na výživu.

„Od svých 14 let vařím. Dříve jsem musela, nyní chci a mám z toho obrovskou radost i motivaci. Na své cestě jsem zjistila jednu důležitou a pravdivou podstatu, že bez komplexní promyšlené úpravy stravy zdraví opravdu nefunguje.

 

Pocházím z řeznické rodiny a tak maso bylo denním „chlebem“. Prožila jsem si a přežila téměř všechny dětské nemoci a následky léčby. Zánět mozkových blan, borelióza, 4 operace, včetně slepého střeva a nezhoubného nádoru. Zlomovým okamžikem mého prozření na přelomu tisíciletí byly alternativní metody a doplňky stravy skrze MLM společnosti. Rozhodla jsem se pro život bez nemocí a bolesti.

Uvědomila jsem si, že jsem už jako dítě toužila zažít zdravý svět a na každoročních prázdninách u pratety v Holčovicích v Jeseníkách jsem si hrála na šťastnou doktorku, která každému pomůže a každého vyléčí - i zvířátka.

Po studiích v oboru chemie jsem pracovala v letech 1986 - 1996 ve firmě Galena a.s. jako provozní chemik a famaceutický laborant. Nechěla jsem být doživotním zaměstnancem a naplňovat představy o životě své matky. Tak jsem začala také podnikat. Již od roku 1994 jsem pracovala na prezentacích a prodeji kosmetiky Oriflame. Zkušenosti z MLM, obchodu a komunikace s lidmi jsem uplatňovala a rozvíjela jako manažerka a školitelka obchodních a psychologických dovedností, při vedení a rozvojí obchodních týmů ve vlastním podnikání i ve firmách. Pracovala jsem jako úspěšný obchodní zástupce finančních i potravinářských společností.

Ukazuji, jak získat maximum výživy ze stravy a upevnit své zdraví

Své dětské touhy o zdraví jsem se nikdy nezvdala. Pochopila jsem, že současný společenský systém není správně nastaven. Začala jsem bořit předkládané mýty a společenská dogmata a začala odkrývat skutečnosti bez obalu!

Nekončící sebevzdělávání od vědeckých kapacit, odborníků a specialistů na bilogii, chemii, výživu, soli a minerály, stravu, kosmický výzkum, zemědělství, genetiku, východní a alternativní medicínu, biorezonance, prenatální stádia vývoje, vodní zdroje aj. - neustálé hledání a zkoušení různých cest postupně vyústilo v komplexní a funkční celek pro člověka - „Improvizační vaření Jolany Janišové“ - vzdělávací systém o přímém vlivu vaření jídel a stravy na zdraví (2017) a knihu „Jídla Světla - Kuchařku pro život 1“' (2018).

Dokáži vám, že ZDRAVÉ = CHUTNÉ

100 let vaření po staru už stačilo! Výsledky již známe!

Je čas učinit tyto nevyhnutelné změny...

Životní milníky:

  • Od r. 2005 se soustavně vzdělávám v oblasti zdravého životního stylu, práce s energiemi a myšlením prostřednictvím mentorů, seminářů, kurzů, videí, knih a osobní praxe.
  • 2007 – 2011 jsem úspěšně absolvovala kurzy pro práci s ruskými mobilními přístroji pro dynamickou elektroneurostimulaci. Tyto přístroje umožňují kosmonautům v plném zdraví několika měsíční práci ve vesmíru. Zkoumání a měření biorezonančními přístroji jako jsou BICOM OPTIMA, Sensitiv Imago 500, kvantový Oberon, Salvia, EAV Vollův přístroj, DiaDENS-PK.
  • 2008: Po předchozích letech a zkušenostech prezentuji na Lékařském ortopedickém kongresu v Praze lékařům, masérům, operačním záchranným jednotkám, pracovníkům letišť, firmám i magistrátu a úředníkům ergonomii zdravého sezení.
  • Od r. 2009 jsem organizovala vzdělávací semináře pro terapeutické týmy na téma práce s frekvenčními přístroji.
  • 2009 – 2013: Denní samostudium Bible. Jsem věřící a nejsem v žádné církvi ani sektě.
  • 2010: Jako majitelka a původce užitného vzoru „Multifunkční ergonomická kancelářská židle pro práci s počítačem“ jsem se vzdala svých iluzí o právní ochraně duševního vlastnictví, když byl tento můj patent zneužit v zahraničí.
  • 2010: Certifikovaný praktik The Reconnection® Healing I.
  • 2010: SU – JOK Terapie I. a II., TČM, SU – JOK Komplexní diagnostika
  • 2011: SU – JOK Základy u DNES terapie 2013: Neurorestart 2014: Technika Kvantového Doteku Matrixu
  • 2014: Metoda RUŠ 2016: NLP – neuro – lingvistické programování 2016: Angličtina s hypnózou I. a II.
  • 2015: Můj životní partner, Jiří Alman, si všiml, že jsem nejšťastnější, když vařím. Uposlechla jsem jeho radu: „Dělej konečně v životě to, co tě nejvíc baví!“ A od roku 2017 jsem šťastná ❤❤❤
  • 2017: Vzniklo „Improvizační vaření
  • 2018: Abych mohla své znalosti v systému předávat dál, získala jsem osvědčení o rekvalifikaci v oboru Poradce pro výživu.
  • Od r. 2018 učím zájemce, specialisty, lékaře i odborníky, jak získat maximum výživy ze stravy a upevnit své zdraví. Jsem hostem v besedách, školách a rozhovorech v médiích.
  • 2018: Se svým týmem jsem spustila nový on-line vzdělávací a informační systém Improvizační vaření a kurzy Pyré, Sladké placky.

Mé dílo:

Knihy

Kurzy a vzdělávání

  • Improvizační vaření, (2017) – komplexní vzdělávací systém o přímém vlivu vaření a jídel na zdraví. „Proč zrovna Improvizační vaření? Neboť je to můj tvůrčí spontánní projev, tvoření bez předchozí přípravy, bez receptů. Ovšem s respektovanými principy vyváženosti chutných jídel, barevnosti a maximální výživy a energie pro tělo.“
  • Pyré, (2018) – on-line mini video kurz originálních receptů a postupů přípravy výživných Pyré
  • Sladké placky, (2018) – on-line video kurz originálních receptů na chutné, výživné a energeticky bohaté sladké snídaně

Píši a přispívám

Eniologie - odborný časopis

Externí odkazy: