Každý ČTVRTEK nový originální video recept pro radost Tento týden: Domácí čokoláda, kterou budete chtít snídat každý den ♥♥♥

Můj příběh

Jolana Janišová, fakta

Jolana Janišová, nar. 2. října 1968 v Opavě. Česká publicistka, autorka nového jednoduchého a komplexního bezlepkového systému stravování na posílení imunity těla pro všechny generace Improvizační vaření, propagátorka osvěty vlivu stravy na zdraví a poradce pro výživu.

Ukazuji, jak získat maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví

Pocházím z řeznické rodiny a tak maso bylo denním „chlebem“. Prožila jsem si a přežila téměř všechny dětské nemoci a následky léčby. Zánět mozkových blan, borelióza, 4 operace, včetně slepého střeva a nezhoubného nádoru. Zlomovým okamžikem mého prozření na přelomu tisíciletí byly alternativní metody a doplňky stravy skrze MLM společnosti. Rozhodla jsem se pro život bez nemocí a bolesti.

Uvědomila jsem si, že jsem už jako dítě toužila zažít zdravý svět a na každoročních prázdninách u pratety v Holčovicích v Jeseníkách jsem si hrála na šťastnou doktorku, která každému pomůže a každého vyléčí - i zvířátka.

Po studiích v oboru chemie jsem pracovala v letech 1986 - 1996 ve firmě Galena a.s. jako provozní chemik a famaceutický laborant. Nechěla jsem být doživotním zaměstnancem a naplňovat představy o životě své maminky. Tak jsem začala podnikat. Pracovala jsem i jako obchodní zástupce v pojišťovnictví i v potravinářských společnostech.

„Od svých 14 let vařím. Dříve jsem musela. Nyní chci - a mám z toho obrovskou radost i motivaci. Na své cestě jsem zjistila jednu důležitou a pravdivou podstatu, že bez komplexní promyšlené úpravy stravy zdraví opravdu nefunguje.

 

Své dětské touhy o zdraví jsem se nikdy nezvdala. Pochopila jsem, že současný společenský systém není správně nastaven. Začala jsem bořit předkládané mýty a společenská dogmata a začala odkrývat skutečnosti bez obalu!

Nekončící sebevzdělávání od vědeckých kapacit, odborníků a specialistů na bilogii, chemii, výživu, soli a minerály, stravu, kosmický výzkum, zemědělství, genetiku, východní a alternativní medicínu, biorezonance, prenatální stádia vývoje, vodní zdroje aj. - neustálé hledání a zkoušení různých cest postupně vyústilo v nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro člověka - pro všechny generace - „Improvizační vaření Jolany Janišové“ - vzdělávací systém o přímém vlivu vaření jídel a stravy na zdraví (2017) a knihu „Jídla Světla - Kuchařku pro život 1“' (2018).

Dokáži vám, že ZDRAVÉ = CHUTNÉ

100 let vaření po staru už stačilo! Výsledky již známe.

Je čas učinit tyto nevyhnutelné změny...

Bez komplexní promyšlené úpravy stravy to nejde. Nebavilo mě vařit dle receptů, kde se používají potraviny, které dle mého vědomí a svědomí nejsou pro tělo přínosem, ale naopak. A to mě posunulo na základě znalostí do vytváření si svých receptů, které mi doporučil si zapisovat můj současný muž, Jiří Alman. Díky němu a jeho obrovské podpoře, se dnes učím způsoby, jak vám tyto výživné a jednoduché recepty na zdravá jídla mohu nabídnout včetně praktických doporučení, jak se cítit vědomě stále skvěle a plná síly.

Upřímně, nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, napsat knihu - kuchařku. A ani jsem si neuvědomovala, kolik je s tím spojeno profesí a celkové práce. Ale pravda je taková, že mé okolí, můj milovaný muž, moji přátelé a známí, mě k tomu přemlouvali celé dva roky. Já to nakonec slíbila. Přestože jsem věděla, že neumím psát posloupně. Vše pro mě bylo nové...

Dříve jsem jen věděla, co nechci. A vůbec mi nedocházelo, jak chybné mám zaměření! Během tohoto období, mi prošlo životem spoustu učitelů, mentorů, různých seminářů, technik a zajímavých knih. Děkuji za ně

Mé životní milníky:

  • Od r. 2005 se soustavně vzdělávám v oblasti zdravého životního stylu, práce s energiemi a myšlením prostřednictvím mentorů, seminářů, kurzů, videí, knih a osobní praxe.
  • 2007 – 2011 jsem úspěšně absolvovala kurzy pro práci s ruskými mobilními přístroji pro dynamickou elektroneurostimulaci. Tyto přístroje umožňují kosmonautům v plném zdraví několika měsíční práci ve vesmíru. Zkoumání a měření biorezonančními přístroji jako jsou BICOM OPTIMA, Sensitiv Imago 500, kvantový Oberon, Salvia, EAV Vollův přístroj, DiaDENS-PK.
  • 2008: Po předchozích letech a zkušenostech prezentuji na Lékařském ortopedickém kongresu v Praze lékařům, masérům, operačním záchranným jednotkám, pracovníkům letišť, firmám i magistrátu a úředníkům ergonomii zdravého sezení.
  • Od r. 2009 jsem organizovala vzdělávací semináře pro terapeutické týmy na téma práce s frekvenčními přístroji.
  • 2009 – 2013: Denní samostudium Bible. Jsem věřící a nejsem v žádné církvi ani sektě.
  • 2010: Jako majitelka a původce užitného vzoru „Multifunkční ergonomická kancelářská židle pro práci s počítačem“ jsem se vzdala svých iluzí o právní ochraně duševního vlastnictví, když byl tento můj patent zneužit v zahraničí.
  • 2010: Certifikovaný praktik The Reconnection® Healing I.
  • 2010: SU – JOK Terapie I. a II., TČM, SU – JOK Komplexní diagnostika
  • 2011: SU – JOK Základy u DNES terapie 2013: Neurorestart 2014: Technika Kvantového Doteku Matrixu
  • 2014: Metoda RUŠ 2016: NLP – neuro – lingvistické programování 2016: Angličtina s hypnózou I. a II.
  • 2015: Můj životní partner, Jiří Alman, si všiml, že jsem nejšťastnější, když vařím. Uposlechla jsem jeho radu: „Dělej konečně v životě to, co tě nejvíc baví!“ A od roku 2017 jsem šťastná ❤❤❤
  • 2017: Vzniklo „Improvizační vaření
  • 2018: Abych mohla své znalosti v systému předávat dál, získala jsem osvědčení o rekvalifikaci v oboru Poradce pro výživu.
  • Od r. 2018 ukazuji zájemcům jak získat maximum výživy a energie ze stravy a upevnit své zdraví.
  • 2018: jsme vytvořili video recepty Pyré, Sladké placky.
  • 2019: jsme spustili nové stránky Improvizační vaření, které neustále rozvíjíme. Obohatili jsme je také o slovníček pojmůmé oblíbené ingredience.
  • 2019 - květen: začínáme publikovat mé citáty a zažité zkušenosti
  • 2019 - červen: spustili jsme jednotlivé originální video recepty Jolany Janišové