Každý ČTVRTEK nový originální video recept pro radost Tento týden: Domácí čokoláda, kterou budete chtít snídat každý den ♥♥♥

Proč Jídla Světla? Jídlo a jeho energie. Vytvořte si ze svého jídla jól!

Dnes téměř každý člověk konzumuje energeticky mrtvé potraviny.

Energeticky mrtvé potraviny nemají informačně-energetickou bariéru, proto do nich volně pronikají a spojují se s nimi biopatogenní, neidentické, nepřírodní, necharakteristické, technogenní, antiduchovní a jiné podobné informačně-energetické hmoty. Systematická konzumace takovýchto potravin způsobuje zdravotní, psychické, psychosomatické, psychovegetativní, růstové a vývojové problémy.

Každý, kdo se bude stravovat na základě knihy Jídla Světla, si může prodloužit život o 15 až 30 let…

doc. Mgr. Anatoliy Vasylchuk, CSc.
lékař eniopsycholg

Z pocitu nedostatku času lidé konzumují hotové, mrtvé, chemické a návykové potraviny.

Člověk tímto ztrácí svou hodnotu a postupně i svou energii. Na vině je konzumace rafinovaných, energeticky mrtvých potravin bez živin. Tento proces brzdí a postupně vyřazuje z akce náš imunitní systém. Tímto se poškodí mozek a v důsledku vzniklého chaosu se člověk rozhodne, že se začne sám systematicky likvidovat. Rafinované, geneticky modifikované chemické potraviny, které mají velmi nízkou vibraci a žádné živiny, obsahující pouze lepidla, pojidla, barviva, chuťové přísady a návykové látky. Ty v těle tvoří tmavá místa a energeticky velmi oslabují orgány a celé orgánové systémy. Lidem, kteří se takto stravují, tímto způsobují disharmonii jejich daného dokonalého přirozeného, samo regeneračního systému.

Proto je moc důležité zaměřit se na přirozenou stravu – včetně správného pitného režimu

Stravu, která obsahuje komplexní živiny v dokonalé harmonii s vysokou vibrací a podporou dokonalého života. A jak na to?

Živé jídlo je vaše volba.

Pěstujte si sami nebo kupujte od farmáře, zajímejte se o zdroje původu toho, co jíte a pijete. Kontrolujte vždy složení a technologické zpracování potravin. Ověřujte si tyto informace a vnímejte, kdo a proč k vám promlouvá.

S radostí si vařte sami!

Využívejte základní potraviny z lokálního zdroje, ty nesou vysokou vibraci – energii pro své „domorodce“. Mluvte ke svému jídlu, chvalte ho a dejte mu krásné jméno. Při jeho přípravě si zpívejte, nebo si pobrukujte melodii, kterou milujete. Mezi vámi a jídlem tak vzniká informačně-energetická vzájemná výměna, jejímž důsledkem je „naladění“ stejných nebo velmi podobných frekvencí, čímž vznikne harmonie při konzumaci. Pusťte si při přípravě svého jídla hudbu, kterou máte rádi a tancujte. Udržujte se po celou dobu v příjemném rytmu. Míchejte jídlo čistýma rukama spirálovitými pohyby ideálně devětkrát – takto nesmírně zvyšujete jeho energii.

Z hlediska enioanatomie tak probíhá informačně-energetická vzájemná výměna, předávání informačně-energetických hmot prostřednictvím čaker prstů a dlaní. To, co niterně vyzařujete, se násobí ve vašem jídle, které jíte. Jezte barevná a pestrá jídla a hrajte si s nimi. Pokud to dokážete, „naciťte“, která vaše jemnohmotná těla jsou nejvíce v souladu s připravovaným pokrmem, a na tomto základě se pak barevně oblékejte. Vše živé má své energetické dráhy, včetně ovoce a zeleniny. Krájejte je s láskou a myšlenkou pro pevné zdraví vždy stejně – například chcete-li kostičky, tak salát bude z malých a velkých kostiček. Máte-li rádi kolečka, dělejte kolečka. Tak získáte synergický energetický efekt. Vytvořte si ze svého jídla jól.

Ovoce a zelenina

Utržené ovoce a zelenina má asi tři hodiny stejně vysokou frekvenci – energii, jejíž hodnota pak začíná pomalu klesat. Proto je velmi prospěšné mít možnost si je utrhnout v lese či na zahrádce a dopřát si toto ozdravění se zápornými ionty. Když ovoce a zelenina povadne, nemá energii a umře. Takovou nejezte, ale raději si vytvořte, můžete-li, na jednom místě bioodpad a ona vám dá za čas na oplátku čerstvou.

Vařte v pěkném a čístém prostředí

Při vaření se v pěkném a čistém prostředí napojte na Lásku tak, jak ji vnímáte jako univerzální energii nebo emoci. Z hlediska enioanatomie se zaměřte na fialovou – jemnohmotné tělo Panny Marie, růžovou – Ježíše Krista, bílou – Ducha Svatého a zlatou – Boha Stvořitele. Živé jídlo je dar, je světlo, energie, smysl, požitek i prožitek, komunikační nástroj. Jídlo je terapie, jídlo je nálada, pohoda, klid, radost, aromaterapie, barevná terapie, teplo. Jídlo sdružuje jednotlivce a harmonizuje vztahy. Jídlo je Láska a ta má moc! Tam, kde je Láska, je i Světlo a tam není místo pro nic jiného! Pochopení těchto souvislostí ulehčuje a nesmírně obohacuje život. Vnímejte svou přirozenost a svou sílu. Je to nevyhnutelné pro Nás jako celek.

Před každým jídlem za toto jídlo poděkujte.

Tím také nesmírně zvýšíte energii všeho, co jíte a pijete. Vděčnost má vysoké vibrace. Čím jsme za různé dary života vděčnější, tím bohatěji býváme obdarováni.

Živé a výživné jídlo Jolany JanišovéJezte v klidu, v příjemném a čistém prostředí, poctivě kousejte bez hltání a s láskou prožívejte chuť každého sousta. Během jídla nepijte. Pokud sdílíte s někým jídlo, tak komunikujte pouze s láskou.

Živé jídlo je vaše volba. „Výživným a chutným jídlem můžete nastartovat svou změnu i vy!”

Jolana Janišová

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Recepty na živá jídla objevíte v knihách Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život“.

Pomohlo? Hodnoťte.
Jolana Janišová
Jolana Janišová
Jsem kuchařka z hor. Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím s láskou a radostí jídla bez lepku a bílých „jedů“. Tvořím vlastní jídla. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. A stále se učím neb život je v neustálem pohybu...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email

Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.

Rychlá navigace:

Improvizační vaření Jolany Janišové (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Proč Jídla Světla? Jídlo a jeho energie. Vytvořte si ze svého jídla jól!
Komentáře

Přidat komentář

  • Improvizační vaření ❤
    Jolany Janišové

    Nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤❤❤
    Proč Improvizační vaření Jolany Janišové
  • Nejnovější příspěvky:
  • Jídla Světla - Kuchařka pro život 1 - Jolana Janišová
  • Kategorie:
  • Sladké placky – zásadité, chutné, výživné a energeticky bohaté sladké snídaně Jolany Janišové
    02 - kokosová sladká placka Jolany Janišové
  • Často hledané:
  • Líbí?

    Sdílejte stránku s přáteli.

    Každým nasdílením nebo nákupem produktů/služeb (knihy, stránky s mými originálními video recepty, kurzy zdravého vařeníporadenství), podporujete rozvoj Improvizačního vaření ❤ Děkuji
    Share on Facebook
    Facebook
    Tweet about this on Twitter
    Twitter
    Share on LinkedIn
    Linkedin
    Share on Reddit
    Reddit
    Digg this
    Digg
    Share on VK
    VK
    Share on Tumblr
    Tumblr
    Email this to someone
    email

    Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.
  • A už vám žádná novinka neuteče...

    Nebojte, nespamuji... Pravidla ochrany osobních údajů.