Proč Jídla Světla? Jídlo a jeho energie. Vytvořme si ze svého jídla jól!

20.12. 2018 (Aktualizováno: 1.7. 2019)Jolana Janišová0 Komentářů

Dnes téměř každý člověk konzumuje energeticky mrtvé potraviny.

Energeticky mrtvé potraviny nemají informačně-energetickou bariéru, proto do nich volně pronikají a spojují se s nimi biopatogenní, neidentické, nepřírodní, necharakteristické, technogenní, antiduchovní a jiné podobné informačně-energetické hmoty. Systematická konzumace takovýchto potravin způsobuje zdravotní, psychické, psychosomatické, psychovegetativní, růstové a vývojové problémy.

Každý, kdo se bude stravovat na základě knihy Jídla Světla, si může prodloužit život o 15 až 30 let…

doc. Mgr. Anatoliy Vasylchuk, CSc.
lékař eniopsycholog

Z pocitu nedostatku času lidé konzumují hotové, mrtvé, chemické a návykové potraviny.

Člověk tímto ztrácí svou hodnotu a postupně i svou energii. Na vině je konzumace rafinovaných, energeticky mrtvých potravin bez živin. Tento proces brzdí a postupně vyřazuje z akce náš imunitní systém. Tímto se poškodí mozek a v důsledku vzniklého chaosu se člověk rozhodne, že se začne sám systematicky likvidovat. Rafinované, geneticky modifikované chemické potraviny, které mají velmi nízkou vibraci a žádné živiny, obsahující pouze lepidla, pojidla, barviva, chuťové přísady a návykové látky. Ty v těle tvoří tmavá místa a energeticky velmi oslabují orgány a celé orgánové systémy. Lidem, kteří se takto stravují, tímto způsobují disharmonii jejich daného dokonalého přirozeného, samo regeneračního systému.

Proto je moc důležité zaměřit se na přirozenou stravu – včetně správného pitného režimu

Stravu, která obsahuje komplexní živiny v dokonalé harmonii s vysokou vibrací a podporou dokonalého života. A jak na to?

Živé jídlo je naše volba.

Pěstujme si sami nebo kupujme od farmáře, zajímejme se o zdroje původu toho, co jíme a pijeme. Kontrolujme vždy složení a technologické zpracování potravin. Ověřujme si tyto informace a vnímejme, kdo a proč k nám promlouvá.

S radostí si vařme sami!

Využívejme základní potraviny z lokálního zdroje, ty nesou vysokou vibraci – energii pro své „domorodce“. Mluvme ke svému jídlu, chvalme ho a dejme mu krásné jméno. Při jeho přípravě si zpívejme, nebo si pobrukujme melodii, kterou milujeme. Mezi námi a jídlem tak vzniká informačně-energetická vzájemná výměna, jejímž důsledkem je „naladění“ stejných nebo velmi podobných frekvencí, čímž vznikne harmonie při konzumaci. Pusťme si při přípravě svého jídla hudbu, kterou máme rádi a tancujme. Udržujme se po celou dobu v příjemném rytmu. Míchejme jídlo čistýma rukama spirálovitými pohyby ideálně devětkrát – takto nesmírně zvyšujeme jeho energii.

Z hlediska enioanatomie tak probíhá informačně-energetická vzájemná výměna, předávání informačně-energetických hmot prostřednictvím čaker prstů a dlaní. To, co niterně vyzařujeme, se násobí v našem jídle, které jíme. Jezme barevná a pestrá jídla a hrajme si s nimi. Pokud to dokážeme, „naciťme“, která naše jemnohmotná těla jsou nejvíce v souladu s připravovaným pokrmem, a na tomto základě se pak barevně oblékejme. Vše živé má své energetické dráhy, včetně ovoce a zeleniny. Krájejme je s láskou a myšlenkou pro pevné zdraví vždy stejně – například chceme-li kostičky, tak salát bude z malých a velkých kostiček. Máme-li rádi kolečka, dělejme kolečka. Tak získáme synergický energetický efekt. Vytvořme si ze svého jídla jól.

Ovoce a zelenina

Utržené ovoce a zelenina má asi tři hodiny stejně vysokou frekvenci – energii, jejíž hodnota pak začíná pomalu klesat. Proto je velmi prospěšné mít možnost si je utrhnout v lese či na zahrádce a dopřát si toto ozdravění se zápornými ionty. Když ovoce a zelenina povadne, nemá energii a umře. Takovou nejezte, ale raději si vytvořme (můžeme-li) na jednom místě bioodpad a ona vám dá za čas na oplátku čerstvou.

Vařme v pěkném a čístém prostředí

Při vaření se v pěkném a čistém prostředí napojme na Lásku tak, jak ji vnímáme jako univerzální energii nebo emoci. Z hlediska enioanatomie se zaměřme na fialovou – jemnohmotné tělo Panny Marie, růžovou – Ježíše Krista, bílou – Ducha Svatého a zlatou – Boha Stvořitele. Živé jídlo je dar, je světlo, energie, smysl, požitek i prožitek, komunikační nástroj. Jídlo je terapie, jídlo je nálada, pohoda, klid, radost, aromaterapie, barevná terapie, teplo. Jídlo sdružuje jednotlivce a harmonizuje vztahy. Jídlo je Láska a ta má moc! Tam, kde je Láska, je i Světlo a tam není místo pro nic jiného! Pochopení těchto souvislostí ulehčuje a nesmírně obohacuje život. Vnímejme svou přirozenost a svou sílu. Je to nevyhnutelné pro Nás jako celek.

Před každým jídlem za toto jídlo poděkujme.

Tím také nesmírně zvýšíme energii všeho, co jíme a pijeme. Vděčnost má vysoké vibrace. Čím jsme za různé dary života vděčnější, tím bohatěji býváme obdarováni.

Živé a výživné jídlo Jolany JanišovéJezme v klidu, v příjemném a čistém prostředí, poctivě kousejme bez hltání a s láskou prožívejme chuť každého sousta. Během jídla nepijte. Pokud s někým sdílíme jídlo, tak komunikujme pouze s láskou.

Živé jídlo je naše volba. „Výživným a chutným jídlem můžete nastartovat svou změnu i vy!”

Jolana Janišová

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Recepty na živá jídla objevíte v knihách Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život“ i originálních video receptech.

Jolana Janišová
Jolana Janišová
Jsem kuchařka z hor. Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím s láskou a radostí jídla bez lepku a bílých „jedů“. Tvořím vlastní jídla. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. A stále se učím neb život je v neustálem pohybu...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email

Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.

Rychlá navigace:

Improvizační vaření Jolany Janišové (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Proč Jídla Světla? Jídlo a jeho energie. Vytvořme si ze svého jídla jól!
Komentáře

Přidat komentář

  • Improvizační vaření ❤
    Jolany Janišové

    Nový a jednoduchý komplexní systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤❤❤ i pro bezlepkáře a cukrovkáře.
    Proč Improvizační vaření Jolany Janišové
  • Nejnovější příspěvky:
  • Jídla Světla - Kuchařka pro život 1 - Jolana Janišová
  • Kategorie:
  • Sladké placky – zásadité, chutné, výživné a energeticky bohaté sladké snídaně Jolany Janišové
    02 - kokosová sladká placka Jolany Janišové
  • Často hledané:
  • Líbí?

    Sdílejte stránku s přáteli.

    Každým nasdílením nebo nákupem produktů/služeb (knihy, stránky s mými originálními video recepty, kurzy zdravého vařeníporadenství), podporujete rozvoj Improvizačního vaření ❤ Děkuji
    Share on Facebook
    Facebook
    Tweet about this on Twitter
    Twitter
    Share on LinkedIn
    Linkedin
    Share on Reddit
    Reddit
    Digg this
    Digg
    Share on VK
    VK
    Share on Tumblr
    Tumblr
    Email this to someone
    email

    Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.
    Kup mi kávičkuKup mi kávičku
  • A už vám žádná novinka neuteče...

    Nebojte, nespamuji... Pravidla ochrany osobních údajů.