„Joli – datlové hrudky“ – nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví ❤❤❤

Chcete na svátečním stole chutné a zdravé cukroví? Nebo jenom nestíháte péct? 🙂 Tyto úžasně chutné a zdravé nepečené dobroty uděláte za chvilinku.

Ingredience

  • mandle – 200 g
  • datle vypeckované – 600 g
  • čokoláda 90 % – 100 g
  • máslo – 400 g
  • vlašské ořechy – 300 g

Večerní příprava

Mandle den před konzumací zalijte vařící vodou, promíchejte, slijte vodu a znovu je zalijte vařící vodou a nechte odstát. Po 10 minutách je oloupejte a nechte oloupané přes noc namočené ve vodě.

Příprava

Před použitím slijte vodu a mandle opláchněte. Tímto je zbavíte držáků výživných látek, které se poté mohou plnohodnotně vstřebat do vašeho těla. Vysušte je čistou utěrkou a rozmixujte.

Datle pomelte na masovém mlýnku do mísy. Přidejte najemno nastrouhanou čokoládu, mandle a máslo a dobře promíchejte. Těsto dejte do lednice na půl hodiny odpočinout.

Ve svých dlaních si vytvořte hrudku či kuličku a pak je obalte v nasucho namletých vlašských ořeších.

Joli – datlové hrudky si uchovávejte ve skleněné míse a v lednici do snědení.

Dobrou chuť ❤

Upozornění: Pokud milujete svou slinivku a střevo, nepijte k nim kávu! Mléčný tuk s kávou není prospěšný pro naše zdraví.

Joli datlové hrudky Jolany Janišové

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Další recepty naleznete v knize Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život 1“.

Tagy:
Jolana Janišová
Jolana Janišová
Ukážu vám, jak využít maximum výživy ze stravy a upevnit si své zdraví. Improvizační vaření je soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. Informace předkládané jsou ověřeny i mnoha odborníky ve svém oboru - a to včetně takových specialistů, kteří udržují kosmonauty za pomoci přírodních přípravků a vědou ověřených poznatků zdravé a ve skvělé kondici na orbitální stanici několik měsíců...
Komentáře

Přidat komentář