Recept: „Joli – kokosky“ nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví ❤❤❤

Recept: „Joli – kokosky“ nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví ❤❤❤
4.8 (96.67%) hlasů: 6

Nestíháte péct cukroví? Nebo byste měli rádi na svátečním stole chutné a zdravé cukroví?

Ingredience

  • mandle Nonpareil – 300 g
  • kokosová mouka bio – 700 g
  • kokos strouhaný bio – 400 g
  • med – 300 g
  • máslo – 500 g

Večerní příprava madlí

Mandle den před konzumací zalijte vařící vodou, promíchejte, slijte vodu a znovu je zalijte vařící vodou a nechte odstát. Po 10 minutách je oloupejte a nechte oloupané přes noc namočené ve vodě.

Příprava

Před použitím slijte vodu a opláchněte je. Tímto je zbavíte držáků výživných látek, které se poté mohou plnohodnotně vstřebat do vašeho těla. Vysušte je čistou utěrkou.

V míse vytvořte těsto z mouky, medu, másla a z 250 g strouhaného kokosu. Dejte do lednice na půl hodiny odpočinout.

Lžičkou naberte odpovídající množství těsta a rukou do něj vtlačte celou mandli, která vám vytlačí postranní těsto, které uzavřete. Poválejte si tento váleček či kuličku ve svých dlaních a pak je obalte ve zbývajícím kokosu. Joli – kokosky si uchovávejte ve skleněné míse a v lednici do snědení.

Dobrou chuť ❤

Upozornění: Pokud milujete svou slinivku a střevo, nepijte k nim kávu! Mléčný tuk s kávou není prospěšný pro naše zdraví.

Joli kokosky Jolany Janišové

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Další recepty naleznete v knize Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život 1“.

Jolana Janišová
Jolana Janišová
Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím jídla bez lepku a bílých „jedů“. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. Učím se od mnoha odborníků z celého světa - a to včetně takových specialistů, kteří udržují kosmonauty za pomoci přírodních přípravků a vědou ověřených poznatků zdravé a ve skvělé kondici na orbitální stanici několik měsíců... Někteří z nich mi také přispěli do mé knihy „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1“.
Improvizační vaření (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Recept: „Joli – kokosky“ nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví ❤❤❤
Komentáře

Přidat komentář