Recept: Joli – pomazánka z vlašských ořechů ❤

Recept: Joli – pomazánka z vlašských ořechů ❤
5 (100%) hlasů: 3

Vynikající pomazánka na podporu vaší vitality pro zimní období.

Ingredience

  • vlašské ořechy – 200 g
  • máslo – 250 g
  • lahůdkové bezlepkové droždí – 150 g
  • cibule velká – 1 ks
  • himalájská sůl – dle chuti

Příprava

Namelte ořechy, přidejte droždí, očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli a vše smíchejte s kvalitním máslem. Osolte si dle chuti. Tuto vynikající pomazánku doporučuji na domácí Fenyklový chléb dle receptu z knihy „Jídla Světla – Kuchařka pro život 1“. Konzumujte ji především v zimním období, kdy potřebujeme zvýšit příjem kvalitních tuků. Kombinací másla a ořechů dokonale podpoříme naší vitalitu. Skladujte ji ve skle a chladnu do spotřebování.

PS: Zamíchejte si pomazánku čistou rukou a posolte si ji nejlépe čerstvě namletou solí z mlýnku, obrovsky si tímto zvýšíte energii svého jídla ❤. Vytvořte si ze svého jídla chutný přírodní jól!

Dobrou chuť ❤❤❤

Pomazánka z vlašských ořechů Jolany Janišové

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Další recepty naleznete v knize Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život 1“.

Jolana Janišová
Jolana Janišová
Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím jídla bez lepku a bílých „jedů“. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. Učím se od mnoha odborníků z celého světa - a to včetně takových specialistů, kteří udržují kosmonauty za pomoci přírodních přípravků a vědou ověřených poznatků zdravé a ve skvělé kondici na orbitální stanici několik měsíců... Někteří z nich mi také přispěli do mé knihy „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1“.
Improvizační vaření (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Recept: Joli – pomazánka z vlašských ořechů ❤
Komentáře

Přidat komentář