Recept: Jól na prevenci a nežádoucí viry

Recept: Jól na prevenci a nežádoucí viry
5 (100%) hlasů: 5

Nežádoucí viry můžete postupně vyprovodit ze svého těla zcela přirozeně. Velmi výrazně pomůžete své imunitě zvlášť v období chřipek a viróz.

Ingredience na jól na podporu imunity

  • mořská řasa Kombu – 100 g
  • olej z vlašských ořechů – 1/2 hrnku
  • jedlá soda – 1 lžíce
  • čistá voda bez chlóru – dle potřeby

Příprava jólu z mořské řasy kombu a oleje z vlašských ořechů

Opláchnuté pláty řasy vařte v čisté vodě 3 cm nad řasou 20 minut. Nechejte vychladnout, pak je nakrájejte a rozmixujte spolu s vodou, ve které se vařily a s vychlazeným roztokem jedlé sody (sodu zalijte vřelou vodou, nechte vybublat do úplného rozpuštění v 1/2 hrnku vřelé vody). Vmíchejte olej a uskladněte svůj jól do uzavřené sklenice do lednice.

Jól na nežádoucí viry z mořských řas Kombu a vlašských ořechů

Jak jólivou směs uchovat, aby co nejdéle vydržela?

Když si svou porci odeberete vždy s předstihem čistou lžící a nepřerušíte teplotní stabilitu, vydrží vám směs do spotřebování minimálně 21 dní.

Jak tuto směs na podporu imunity konzumovat?

Doporučuji konzumovat dospělým 1 lžíci nalačno, dětem dle věku 1 lžičku. Vyzkoušejte a vnímejte se správně ❤. Pokud vám nalačno nebude příliš chutnat, tak s jídlem. Nikdy ho nezapíjejte! Takto můžete postupně vyprovodit nežádoucí viry ze svého těla. Tímto zcela přirozeně a velmi výrazně pomůžete své imunitě zvlášť v období chřipek a viróz. Konzumujte tento jól ideálně 21 dní ❤❤❤

Tento recept patří mezi mé 2 recepty pro posílení imunity a efektivní jólivou pomoc v období chřipek či viróz. Ve stejnojmenném článku vysvětluji, proč mají oba recepty jólivý účinek. Vnímejte potřebu svého těla, vařte promyšleně.

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Tento a další recepty naleznete v knize Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život 2“.

A jak jste se cítili vy po konzumaci? Jak na vás působí? Napište mi a sdílejte.

Jolana Janišová
Jolana Janišová
Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím jídla bez lepku a bílých „jedů“. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. Učím se od mnoha odborníků z celého světa - a to včetně takových specialistů, kteří udržují kosmonauty za pomoci přírodních přípravků a vědou ověřených poznatků zdravé a ve skvělé kondici na orbitální stanici několik měsíců... Někteří z nich mi také přispěli do mé knihy „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1“.
Improvizační vaření (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Recept: Jól na prevenci a nežádoucí viry
Komentáře

Přidat komentář