Každý ČTVRTEK nový originální video recept pro radost Tento týden: Domácí čokoláda, kterou budete chtít snídat každý den ♥♥♥

Recept: Jól na prevenci a podporu imunity

Nežádoucí problémy můžeme postupně vyprovodit ze svého těla zcela přirozeně. Velmi výrazně pomůžete své imunitě zvlášť v období chřipek a viróz.

Ingredience na jól na podporu imunity

  • mořská řasa Kombu nebo Wakame – 100 g
  • olej z vlašských ořechů – 1/2 hrnku
  • jedlá soda – 1 lžíce
  • čistá voda bez chlóru – dle potřeby

Příprava jólu z mořské řasy kombu a oleje z vlašských ořechů

Opláchnuté pláty řasy vařte v čisté vodě 3 cm nad řasou 20 minut. Nechejte vychladnout, pak je nakrájejte a rozmixujte spolu s vodou, ve které se vařily a s vychlazeným roztokem jedlé sody (sodu zalijte vřelou vodou, nechte vybublat do úplného rozpuštění v 1/2 hrnku vřelé vody). Vmíchejte olej a uskladněte svůj jól do uzavřené sklenice do lednice.

Jól na nežádoucí viry z mořských řas Kombu a vlašských ořechů

Jak jólivou směs uchovat, aby co nejdéle vydržela?

Když si svou porci odeberete vždy s předstihem čistou lžící a nepřerušíte teplotní stabilitu, vydrží vám směs do spotřebování minimálně 21 dní.

Jak tuto směs na podporu imunity konzumovat?

Doporučuji konzumovat dospělým 1 lžičku nalačno, dětem dle věku půl lžičky. Vyzkoušejte a vnímejte se správně ❤. Pokud vám nalačno nebude příliš chutnat, tak s jídlem. Nikdy ho nezapíjejte! Tímto zcela přirozeně a velmi výrazně pomůžete své imunitě zvlášť v období chřipek a viróz. Konzumujte tento jól ideálně 21 dní ❤❤❤

Tento recept patří mezi mé 2 recepty pro posílení imunity a efektivní jólivou pomoc v období chřipek či viróz. Ve stejnojmenném článku vysvětluji, proč mají oba recepty jólivý účinek. Vnímejte potřebu svého těla, vařte promyšleně.

Jídla Světla

Originální recepty Jolany Janišové

Tento a další recepty naleznete v knize Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život 2“.

A jak jste se cítili vy po konzumaci? Jak na vás působí? Napište mi a sdílejte.

Recept: Jól na prevenci a podporu imunity
5 (100%) hlasů: 6
Jolana Janišová
Jolana Janišová
Jsem kuchařka z hor. Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím s láskou a radostí jídla bez lepku a bílých „jedů“. Tvořím vlastní jídla. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. A stále se učím neb život je v neustálem pohybu...
Pošli to dál! :) Sdílej tyto informace se svými přáteli.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email

Rychlá navigace:

Komentáře

Přidat komentář