Každý ČTVRTEK nový originální video recept pro radost Tento týden: Domácí čokoláda, kterou budete chtít snídat každý den ♥♥♥

Recept: Pesto z medvědího česneku

Pesto si rychle oblíbíte a budete ho přidávat do salátů, polévek, jako přízdobu… Výborné jsou topinky potřené pestem s volským okem. Vhodné je k dochucení čehokoliv.

Ingredience (na 10 litrů pesta z medvědího česneku)

Příprava pesta z medvědího česneku

Medvědí česnek několikrát properte v čisté vodě (nejlépe bez chlóru). Pak ho v rukou vyždímejte a nakrájejte na kousky. Do mixéru si nalijte panenský olivový olej s trochou kvalitní TAMARI sójové omáčky, Himalájské soli a přidejte kousky nakrájeného medvědího česneku. Vše rozmixujte a dejte do čisté a suché sklenice.

Pesto z medvědího česneku

Jídla SvětlaPokud směs budete dávat do velké sklenice, tak pro sjednocení chuti celé na závěr promíchejte. Uchovávejte v lednici. Pokud si vždy vezmete čistou lžíci a odeberete si pesto pouze pro svou spotřebu, tak vám toto výživné pesto vydrží čerstvé při stabilní teplotě v lednici klidně do příštího jara.

Originální recepty Jolany Janišové

Tento a dalších 89 receptů naleznete v knize Jolany Janišové „Jídla Světla – Kuchařka pro život 1“.

A jak děláte pesto vy? Napište mi a sdílejte.

Pomohlo? Hodnoťte.
Jolana Janišová
Jolana Janišová
Jsem kuchařka z hor. Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím s láskou a radostí jídla bez lepku a bílých „jedů“. Tvořím vlastní jídla. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. A stále se učím neb život je v neustálem pohybu...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
Digg this
Digg
Share on VK
VK
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email

Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.
Komentáře

Přidat komentář

  • Improvizační vaření ❤
    Jolany Janišové

    Nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤❤❤
    Proč Improvizační vaření Jolany Janišové
  • Nejnovější příspěvky:
  • Jídla Světla - Kuchařka pro život 1 - Jolana Janišová
  • Kategorie:
  • Sladké placky – zásadité, chutné, výživné a energeticky bohaté sladké snídaně Jolany Janišové
    02 - kokosová sladká placka Jolany Janišové
  • Často hledané:
  • Líbí?

    Sdílejte stránku s přáteli.

    Každým nasdílením nebo nákupem produktů/služeb (knihy, stránky s mými originálními video recepty, kurzy zdravého vařeníporadenství), podporujete rozvoj Improvizačního vaření ❤ Děkuji
    Share on Facebook
    Facebook
    Tweet about this on Twitter
    Twitter
    Share on LinkedIn
    Linkedin
    Share on Reddit
    Reddit
    Digg this
    Digg
    Share on VK
    VK
    Share on Tumblr
    Tumblr
    Email this to someone
    email

    Pošlete to dál ❤ Sdílejte tuto stránku se svými přáteli.
  • A už vám žádná novinka neuteče...

    Nebojte, nespamuji... Pravidla ochrany osobních údajů.