Sladké placky pro radost, zdraví a ideální váhu.

Přátelé s láskou vám předkládám svých devět originálních receptů na Sladké placky, které jsme s mými partnery připravili pro vás v on-line video kurzu. Jde o jedinečnou inspiraci pro vaše Sladké placky stokrát jinak ❤

Proč zrovna Sladké placky? Základ každého dne je snídaně a je jedno, jestli jste člověk typu skřivan nebo sova. To znamená, že je jedno snídáte-li v 7 hodin ráno či v 11 hodin před polednem. Je to základní energie, kterou přijímáte ve své optimální době. Ideální je jíst přirozeně sladkou a vyváženou snídani. Tím zamezíte celodennímu volání těla o pomoc – o výživu. Po Sladké placce se můžete plně soustředit na svou práci či oblíbenou činnost minimálně 6 hodin. A tak to má být bez uzobávání a ubližování si po celý den.

Díky správné výživě – již od prvního jídla, je tělo spokojené a nezlobí. Pokud je metabolismus těla v pořádku, zcela přirozeně se stabilizuje mimo jiné i váha. POZOR a to probíhá bez jojo efektu!!! Je potřeba dodržovat svůj jedinečný biorytmus. Každý z nás je originál a je nevyhnutelné se ho naučit správně vnímat. A to je důvod, proč předkládám své promyšlené recepty a systémy, které fungují zcela přirozeně.

Můj projekt Sladké placky je vytvořen s lehkostí a hravou formou pro všechny, kteří se máte chuť buď sami, nebo i se svými dětmi opakovaně vrátit do nádherných emocí radosti, spokojenosti a lásky.

S láskou Jolana Janišová ❤

Jolana Janišová
Jolana Janišová
Ukážu vám, jak využít maximum výživy a energie ze stravy a upevnit si své zdraví. Vařím jídla bez lepku a bílých „jedů“. Vytvořila jsem a stále rozvíjím nový jednoduchý a komplexní bezlepkový systém stravování na posílení imunity těla pro všechny generace ❤ Improvizační vaření. Je to soubor principů a faktů, díky kterým můžete také objevit jednoduchou cestu ke šťastnému životu ve zdravém těle. Učím se od mnoha odborníků z celého světa - a to včetně takových specialistů, kteří udržují kosmonauty za pomoci přírodních přípravků a vědou ověřených poznatků zdravé a ve skvělé kondici na orbitální stanici několik měsíců... Někteří z nich mi také přispěli do mé knihy „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1“.
Improvizační vaření (úvod) » Blog Jolany Janišové o vlivu jídla na zdraví » Sladké placky pro radost, zdraví a ideální váhu.
Komentáře

Přidat komentář