Ingredience

které s láskou a oblibou používám ve svých receptech

Ingredience, které používám při vaření, mají různé vlastnosti, chuti a účinky. Jedno mají společné - vytvářím z nich nezapomenutelný chuťově vyvážený celek plný výživy a energie podporující zdraví a správné fungování organismu - jól. Připravuji a promyšleně vařím z těchto ingrediencí svá živá Jídla Světla.

Jedlá soda
Lék nebo jed? Jedlá soda má mnoho příznivých účinků na naše zdraví. Nelze bez ní žít! A…
Medvědí česnek
Čerstvé listy mají neuvěřitelnou sílu čistit krev, žaludek i střeva. A nejen to...
Skořice Cejlonská (pravá)
Svou vůní nám umí rozpohybovat naše smysly, prohřívá tělo, působí proti mnohým bakteriím, působí proti mnohým plísním,…

Co jsou to ingredience?

Ingredience neboli přísady jsou součásti jídel, ze kterých vzniká výsledné dílo. Může to být koření stejně jako plody - ovoce, ořechy, ale také zelenina, šťávy a extrakty, soli i čistá voda. V jídlech nepoužívám žádné „tajné přísady“, naopak vařím zcela bez obalu, bílých jedů i chemie - viz principy mého vaření. Uvařte si své živé jídlo. Povyšte své jídlo na jól.

Další informace o mých oblíbených ingrediencích se dozvíte zde:

Podrobnější informace k ingrediencím můžete získat po přihlášení do členské sekce.

Jak získat členství a více informací?

  • Nákupem online produktu (např. kurzů Pyré nebo Sladké placky)
  • Získáním bonusů z mých knih

Mnoho podrobných informací o ingrediencích, jejich používání, obsahu minerálů, vlivu na fungování lidského těla, objevíte v mé knize „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1

Jídla Světla - Kuchařka pro život 1 - Jolana Janišová