Mrtvé jídlo

Slovníček pojmů a ingrediencí Jolany Janišové

Hotové, mrtvé, umělé, chemické a návykové potraviny, díky kterým člověk ztrácí svou hodnotu a energii. Rafinované energeticky mrtvé potraviny bez živin vyřazují z akce náš imunitní systém.

Živé jídlo je vaše volba, jedná se o vědomé stravování – vaši stravovací gramotnost. Je důležité zaměřit se na živá jídla.

Někteří lidé si myslí, že moje recepty jsou běžné, ale není to tak. Jsou sice jednoduché, ale z kvalitních a co vím, tak v rámci možností z bezpečných surovin :-) Ti, kteří o tom nic neví, tak to může vypadat, že takto vaří každý...

Z pocitu nedostatku času lidé konzumují hotové, mrtvé, umělé, chemické a návykové potraviny. Člověk tímto ztrácí svou hodnotu a postupně i svou energii. Viníkem je konzumace rafinovaných, energeticky mrtvých potravin bez živin. Tento proces brzdí a postupně vyřazuje z akce náš imunitní systém. Tímto se poškodí mozek a v důsledku vzniklého chaosu se člověk rozhodne, že se začne sám systematicky likvidovat.

Rafinované, geneticky modifikované chemické potraviny včetně veškerého masa, mají velmi nízkou vibraci a žádné živiny, obsahují pouze lepidla, pojidla, barviva, chuťové přísady, návykové látky a prázdnou hmotu. Ty v těle vytvoří tmavá místa, která energeticky velmi oslabují orgány a celé orgánové systémy. Takto stravujícím se lidem tímto způsobují disharmonii jejich daného dokonalého přirozeného, samo regeneračního systému.

Kde jste se s pojmem „mrtvé jídlo“ mohli setkat?

Kompletní vysvětlení tohoto pojmu objevíte v mé knize „Jídla Světla - Kuchařka pro život 1

Jídla Světla - Kuchařka pro život 1 - Jolana Janišová